Laptophoes 11,6 inch

  • Post Author:
  • Post Category:Main

Met trots vertellen wij dat het merk Sleevy is gepromoot in het RTL programma ‘Later als ik groot ben seizoen 2’ waarin zowel laptop rugzakken als laptophoezen /laptop sleeves werden getoond. Hiermee kreeg het merk Sleevy veel aandacht en leuke reacties vanwege de unieke designs.

11,6 inch laptophoes /  laptopsleeve kopen

Bent u ook zo enthousiast geworden van alle leuke Sleevy 11,6 inch laptophoezen die er in de webshop te vinden zijn. Bekijk dan eens rustig alle designs die op dit moment aangeboden worden. Onze designs worden constant aangevuld met nieuwe, creatieve opties. Wanneer u besluit een laptophoes of laptopsleeve te kopen, kijk dan altijd even naar de lengte en breedte van uw laptop. Het diagonaal kan soms net een verkeerde inch-maat geven, er moet namelijk worden uitgegaan van het scherm inch-maat. Een laptop wordt in de winkel ook benoemd op basis van het scherm en niet de totale diagonaal. Een 11,6 inch laptop heeft een 11,6″ scherm maar is in zijn geheel groter dan 11,6″. Wanneer u twijfelt dan helpt onze klantenservice u graag verder. Graag ontvangen wij dan de breedte x lengte x hoogte van uw laptop.

Laptophoezen Sleevy

Zit je na het lezen van de bovenstaande informatie en het doornemen van onze beschikbare designs nog met enkele vragen over de producten of de manier waarop wij te werk gaan? Neem dan gerust even contact op. Wij verlenen je graag een antwoord op je vraag. Wij zijn er heilig van overtuigd dat openheid en communicatie uiteindelijk tot de grootste tevredenheid leiden. Het is daarom voor ons geen probleem om je extra informatie te verlenen.